Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 22
Інгредієнти:
175 г вершкового масла, розм'якшеного
85 г золотого цукру
½ ч. л. екстракту ванілі
225 г простого борошна
75 г фісташок
75 г сушеної журавлини
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Депутат запропонувала показово розстрілювати ухилянтів
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати
Приготування:
1. Змішуємо масло, цукор і екстракт ванілі дерев'яною ложкою. Перемішуємо в борошні, потім в фісташках і журавлині. Вирізаємо тісто і формуємо кожну половину в брусок близько 5 см. Загортаємо в плівку, потім охолоджуємо протягом 1 години або заморожуємо протягом 3 місяців.
2. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Нарізаємо брусочки в кола товщиною 1 см, кладемо на деко і запікаємо протягом 12-15 хвилин. Повністю охолодити на противені.
На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт лазаньї з сиром і беконом.