Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 12 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ч. л. рослинного масла
4 свинячих стейка
2 ст. л. легкого цукру мусковадо
1 ч. л. томатного пюре
432 г ананасів в соку
½ ч. л. порошку чілі
1 ч. л. китайського порошку з п'ятьма прянощами
листя коріандру, щоб служити
1 ст. л. темного соєвого соусу
Пенсіонери можуть вимагати перерахунок: кому підвищать виплати на 1000 грн
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
Приготування:
1. Додаємо масло у велику сковороду з антипригарним покриттям, добре викладаємо стейки, потім обсмажуємо протягом 5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Змішуємо цукор, соєвий соус, томатне пюре і більшу частину ананасового соку в мисці.
2. Додаємо кільця ананаса до сковороді і дозволяємо їм карамелізуватися поруч зі свининою. Додаємо чилі і п'ять спецій в каструлю, потім обсмажуємо протягом 1 хвилини. Додаємо соєву суміш і нехай вона кипить навколо свинини і ананаса протягом декількох хвилин. Посипаємо коріандром і подаємо з рисом і китайської зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного пирога з картоплею.