Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 каштан з горіхами, очищений
200 р моркви
1 ст. л. порошку каррі
100 г червоної сочевиці
700 мл овочевого бульйону
кокосове молоко
коріандр і наан хліб, щоб служити
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі, додаємо каштан і моркву, готуємо протягом 1 хвилини, потім перемішуємо в порошку каррі і варимо ще 1 хвилину. Премешиваем в чечевицах, овочевому бульйоні і кокосовому молоці. Доводимо до кипіння, потім вимикаємо вогонь і тушкуємо протягом 15-18 хвилин, поки все не стане м'яким.
2. Збиваємо в блендері або кухонному комбайні до однорідної консистенції. Приправляємо і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пряного фалафеля.