Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Для цукрового сиропу:
100 г золотого цукру
Для коктейлю:
лід
100 мл горілки
50 мл свіжозвареної кави еспресо
50 мл кави-лікеру (ми використовували Kahlua)
4 кавових зерна (необов'язково)
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Приготування:
1. Поміщаємо цукор в маленьку каструлю на середньому вогні і виливаємо 50 мл води. Перемішуємо і доводимо до кипіння.
2. Вимикаємо вогонь і даємо суміші охолонути. Ставимо 2 склянки мартіні в холодильник, щоб охолодитися.
3. Як тільки цукровий сироп стане холодним, виливаємо 1 ст. л. в шейкер для коктейлів разом з жменькою льоду, горілки, кави і лікеру для кави. Встряхивем.
4. Проціджуємо в охолоджені келихи. Прикрашаємо кожен кавовими зернами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цвітної капусти з сиром.