Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

Для цукрового сиропу:
100 г золотого цукру
Для коктейлю:
лід
100 мл горілки
50 мл свіжозвареної кави еспресо
50 мл кави-лікеру (ми використовували Kahlua)
4 кавових зерна (необов'язково)

Популярні новини зараз

Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України

"На межі падіння": росіяни можуть захопити ще одне українське місто, - експерт

П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня

Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки

Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо цукор в маленьку каструлю на середньому вогні і виливаємо 50 мл води. Перемішуємо і доводимо до кипіння.

2. Вимикаємо вогонь і даємо суміші охолонути. Ставимо 2 склянки мартіні в холодильник, щоб охолодитися.

3. Як тільки цукровий сироп стане холодним, виливаємо 1 ст. л. в шейкер для коктейлів разом з жменькою льоду, горілки, кави і лікеру для кави. Встряхивем.

4. Проціджуємо в охолоджені келихи. Прикрашаємо кожен кавовими зернами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цвітної капусти з сиром.