Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

Для цукрового сиропу:
100 г золотого цукру
Для коктейлю:
лід
100 мл горілки
50 мл свіжозвареної кави еспресо
50 мл кави-лікеру (ми використовували Kahlua)
4 кавових зерна (необов'язково)

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо цукор в маленьку каструлю на середньому вогні і виливаємо 50 мл води. Перемішуємо і доводимо до кипіння.

2. Вимикаємо вогонь і даємо суміші охолонути. Ставимо 2 склянки мартіні в холодильник, щоб охолодитися.

3. Як тільки цукровий сироп стане холодним, виливаємо 1 ст. л. в шейкер для коктейлів разом з жменькою льоду, горілки, кави і лікеру для кави. Встряхивем.

4. Проціджуємо в охолоджені келихи. Прикрашаємо кожен кавовими зернами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цвітної капусти з сиром.