Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 ст. л. розчинної кави
1 ст. л. бренді
4 великих яйця
100 г золотого цукру
300 мл подвійних вершків
100 г Toblerone
темна шокодадная стружка, прикрасити

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

Приготування:

1. Кладемо каву, бренді, яєчні жовтки і цукор в миску і перемішуємо, щоб розчинити каву. Поміщаємо яєчні білки у велику миску і виливаємо вершки в іншу.

2. Збиваємо яєчні білки до тих пір, поки вони не стануть жорсткими з електричним міксером, а потім швидко подрібнюємо суміш яєчного жовтка до товстої консистенції. Тепер збиваємо крем.

3. Переносимо крем в кавову суміш, потім акуратно додаємо білки. Додаємо Toblerone і робимо форму буханця. Злегка прикривають поверхню плівкою. При заморожуванні, обертаємо фольгою. Буде зберігається до 6 тижнів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося з соусом тартар.