Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1 ст. л. розчинної кави
1 ст. л. бренді
4 великих яйця
100 г золотого цукру
300 мл подвійних вершків
100 г Toblerone
темна шокодадная стружка, прикрасити
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
"Ощадбанк" блокує рахунки й не віддає гроші: клієнти оббивають пороги, але безрезультатно
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Приготування:
1. Кладемо каву, бренді, яєчні жовтки і цукор в миску і перемішуємо, щоб розчинити каву. Поміщаємо яєчні білки у велику миску і виливаємо вершки в іншу.
2. Збиваємо яєчні білки до тих пір, поки вони не стануть жорсткими з електричним міксером, а потім швидко подрібнюємо суміш яєчного жовтка до товстої консистенції. Тепер збиваємо крем.
3. Переносимо крем в кавову суміш, потім акуратно додаємо білки. Додаємо Toblerone і робимо форму буханця. Злегка прикривають поверхню плівкою. При заморожуванні, обертаємо фольгою. Буде зберігається до 6 тижнів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося з соусом тартар.