Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. соняшникової олії
2 великих цибулі, густо нарізані
4 курячі грудки без шкіри
4 ст. л. каррі пасти
200 г кіноа
400 г помідорів
1 л курячого бульйону
50 г смажених солоних кешью
маленький коріандр

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій каструлі, обсмажуємо цибулю протягом 5 хвилин до золотистого кольору і розм'якшуємо, а потім кладемо на тарілку. Додаємо курячі грудки, підсмажуючи на кілька хвилин з кожного боку, потім перемішуємо в пасті, кіноа та луці. Підігріваємо протягом декількох хвилин, потім вливаємо помідори і бульйон і смешивае все. Готуємо протягом 25 хвилин до тих пір, поки кіноа не стане м'яким.

2. Перемішуємо в кешью і великої частини коріандру з деякою приправою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з соусом песто.