Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. соняшникової олії
2 великих цибулі, густо нарізані
4 курячі грудки без шкіри
4 ст. л. каррі пасти
200 г кіноа
400 г помідорів
1 л курячого бульйону
50 г смажених солоних кешью
маленький коріандр
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Подарунки без свята: мама першокласниці здивувалась новій "традиції" у школах
П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі, обсмажуємо цибулю протягом 5 хвилин до золотистого кольору і розм'якшуємо, а потім кладемо на тарілку. Додаємо курячі грудки, підсмажуючи на кілька хвилин з кожного боку, потім перемішуємо в пасті, кіноа та луці. Підігріваємо протягом декількох хвилин, потім вливаємо помідори і бульйон і смешивае все. Готуємо протягом 25 хвилин до тих пір, поки кіноа не стане м'яким.
2. Перемішуємо в кешью і великої частини коріандру з деякою приправою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з соусом песто.