Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г картоплі
1 середня бруква (вагою близько 600 р), розрізана на шматки
200 г нежирного м'якого сиру з часником і зеленню
150 мл рослинного бульйону
4 ч. л кукурудзяного борошна, змішаної з 2 ст. л. холодної води
650 г тріски
100 г креветок
1 ч. л. нарізаної свіжої петрушки

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

Приготування:

1. Готуємо картоплю і варимо в киплячій воді до готовності (близько 20 хвилин).

2. Розігріваємо духовку до 190 °. Поки картопля і шашлик готуються, кладемо м'який сир і бульйон у велику каструлю і акуратно нагріваємо, помішуючи дерев'яною ложкою. Тепер додаємо змішану кукурудзяну муку і варимо до густоти.

3. Перемішуємо рибу в соусі з креветками і петрушкою. Приправляємо трохи перцем.

4. Викладаємо суміш у форму для випічки 1,5 літра. Зливаємо картоплю і шкіру, добре вимиваємо їх і приправляємо чорним перцем. Заливаємо пюре над рибою, щоб повністю її покрити. Випікаємо протягом 25-30 хвилин, поки трубопровід не стане гарячим, потім переносимо на гарячий гриль протягом декількох хвилин. Подаємо з замороженим горошком або кукурудзою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з ревнем.