Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 350 мл

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
400 г помідорів
1 ч. л. рослинного порошку
1 ст. л. томатного пюре
1 ч. л. цукру
кілька листя базиліка

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи

Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо 1 ст. л. оливкової олії в каструлі, додаємо 1 подрібнену часникову гвоздику, потім обережно обсмажуємо протягом 1 хвилини.

2. Нарізаємо 400 г помідорів, 1 ст. л. рослинного порошку, 1 ст. л. томатного пюре і 1 ч. л. цукру, потім доводимо до кипіння.

3. Зменшуємо вогонь, потім тушкуємо, періодично помішуючи.

4. Щоб закінчити, добаляем кілька листочків базиліка, а потім перемішуємо в соусі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт величезного тарта з джемом.