Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 350 мл

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
400 г помідорів
1 ч. л. рослинного порошку
1 ст. л. томатного пюре
1 ч. л. цукру
кілька листя базиліка

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо 1 ст. л. оливкової олії в каструлі, додаємо 1 подрібнену часникову гвоздику, потім обережно обсмажуємо протягом 1 хвилини.

2. Нарізаємо 400 г помідорів, 1 ст. л. рослинного порошку, 1 ст. л. томатного пюре і 1 ч. л. цукру, потім доводимо до кипіння.

3. Зменшуємо вогонь, потім тушкуємо, періодично помішуючи.

4. Щоб закінчити, добаляем кілька листочків базиліка, а потім перемішуємо в соусі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт величезного тарта з джемом.