Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 350 мл
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
400 г помідорів
1 ч. л. рослинного порошку
1 ст. л. томатного пюре
1 ч. л. цукру
кілька листя базиліка
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Приготування:
1. Нагріваємо 1 ст. л. оливкової олії в каструлі, додаємо 1 подрібнену часникову гвоздику, потім обережно обсмажуємо протягом 1 хвилини.
2. Нарізаємо 400 г помідорів, 1 ст. л. рослинного порошку, 1 ст. л. томатного пюре і 1 ч. л. цукру, потім доводимо до кипіння.
3. Зменшуємо вогонь, потім тушкуємо, періодично помішуючи.
4. Щоб закінчити, добаляем кілька листочків базиліка, а потім перемішуємо в соусі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт величезного тарта з джемом.