Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 350 мл
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
400 г помідорів
1 ч. л. рослинного порошку
1 ст. л. томатного пюре
1 ч. л. цукру
кілька листя базиліка
Популярні новини зараз
Показати ще
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Приготування:
1. Нагріваємо 1 ст. л. оливкової олії в каструлі, додаємо 1 подрібнену часникову гвоздику, потім обережно обсмажуємо протягом 1 хвилини.
2. Нарізаємо 400 г помідорів, 1 ст. л. рослинного порошку, 1 ст. л. томатного пюре і 1 ч. л. цукру, потім доводимо до кипіння.
3. Зменшуємо вогонь, потім тушкуємо, періодично помішуючи.
4. Щоб закінчити, добаляем кілька листочків базиліка, а потім перемішуємо в соусі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт величезного тарта з джемом.