Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
2 цибулини
400 г свинячого філе
250 г грибів
1½ ст. л. копченої паприки
1 ст. л. томатного пюре
200 мл курячого бульйону
100 мл вершкового крему
яєчна локшина
Гороскоп на серпень-2025 для всіх знаків Зодіаку: шоу від Львів, крах Козерогів та кульмінація Водоліїв
Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі, нарізаємо цибулю і варимо 10 хвилин до м'якого і золотистого кольору. Додаємо свинину і гриби і варимо на високій температурі протягом 3-4 хвилин до коричневого кольору. Додаємо паприку і варимо ще 1 хвилину.
2. Перемішуємо в томатній пюре, потім виливаємо на сковорідку і готуємо 5-8 хвилин, поки свинина не буде приготовлена. Нарешті, змішуємо в вершковому кремі і приправах. Подаємо з яєчною локшиною, тальятеллем або рисом і, якщо хочете, додаткової ложкою вершкового крему.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з ревнем.