Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
2 цибулини
400 г свинячого філе
250 г грибів
1½ ст. л. копченої паприки
1 ст. л. томатного пюре
200 мл курячого бульйону
100 мл вершкового крему
яєчна локшина

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій каструлі, нарізаємо цибулю і варимо 10 хвилин до м'якого і золотистого кольору. Додаємо свинину і гриби і варимо на високій температурі протягом 3-4 хвилин до коричневого кольору. Додаємо паприку і варимо ще 1 хвилину.

2. Перемішуємо в томатній пюре, потім виливаємо на сковорідку і готуємо 5-8 хвилин, поки свинина не буде приготовлена. Нарешті, змішуємо в вершковому кремі і приправах. Подаємо з яєчною локшиною, тальятеллем або рисом і, якщо хочете, додаткової ложкою вершкового крему.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з ревнем.