Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
3 великих цибулини
3 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. сушеного орегано
300 г бекону, нарізаний
2 банки х 400 г помідорів
20 листя базиліка
250 г яєчної лазаньї (контрольний пакет для приготування їжі)
Для білого соусу:
600 мл молока
50 г масла і борошна
свіжий мускатний горіх
50 г тертого пармезану
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Перекази з картки на картку різко впали: НБУ готує нові правила
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Приготування:
1. Обсмажуємо цибулю в олії близько 15 хвилин до золотистого кольору. Додаємо орегано і бекон і обсмажуємо протягом 5 хвилин, часто помішуючи. Перемішуємо в помідорах, приправляємо і готуємо протягом 5 хвилин. Видаляємо з вогню і перемішуємо в базиліці.
2. Між тим, робимо білий соус. Виливаємо молоко в каструлю і додаємо масло і борошно. Струшуємо безперервно на помірному вогні, щоб включити борошно, потім кип'ятити, помішуючи, до загусання. Приправляємо сіллю, перцем і мускатним горіхом.
3. Кладемо третину томатного соусу на лазанью. Далі третина листів лазаньї. Потім зверху знову соусом, третьої лазаньєю, і так до кінця. Наливаємо білий соус і посипаємо сиром і мускатним горіхом. Охолоджуємо. Випікаємо при температурі 190 ° протягом 40 хвилин до золотистого кольору і бульбашок. Посипаємо базиліком, і подаємо з салатом і часниковим хлібом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цвітної капусти з сиром.