Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 ч. л. соняшникової або рослинного масла
2 філе лосося без шкіри
250 г шпинату
2 ст. л. обезжирених вершків
сік ½ лимона
1 ч. л. каперсів
2 ст. л. листової петрушки
лимонні клини, щоб подавати
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Приготування:
1. Нагріваємо олію в каструлі, заливаємо лосося з обох сторін, потім обсмажуємо 4 хвилини кожну сторону.
2. Кладемо листя шпинату в гарячу каструлю, добре відкриваємо, потім накриваємо кришкою і залишаємо на 1 хвилину. Ложкою викладаємо шпинат на тарілку, потім зверху кладемо лосося. Акуратно нагріваємо вершки в каструлі, вичавлюючи лимонний сік, каперси і петрушку, а потім приправляємо за смаком. Будьте обережні, щоб не дати кип'ятити. Кладемо соус на рибу, потім подаємо з лимонними кільцями.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуакамоле зі спеціями.