Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. вершкового масла або оливкової олії
2 зубчики часнику
5 м'яких в'ялених помідорів
3 х 400 г консервованих томатів
500 мл рослинного бульйону
1 ч. л. цукру
142 мл вершків
125 г песто
листя базиліка, щоб подавати
Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі, потім додаємо часник і розм'якшуємо протягом декількох хвилин на повільному вогні. Додаємо в'ялені, консервовані помідори, бульйон, цукор, приправу, потім доводимо до кипіння. Нехай кипить протягом 10 хвилин до тих пір, поки помідори не зламаються трохи.
2. Збиваємо блендером, додавши половину горщика вершкового крему. Подаємо в мисках з 1 ст. л. або близько того песто, і листям базиліка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чізкейку з малиною і імбиром.