Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. вершкового масла або оливкової олії
2 зубчики часнику
5 м'яких в'ялених помідорів
3 х 400 г консервованих томатів
500 мл рослинного бульйону
1 ч. л. цукру
142 мл вершків
125 г песто
листя базиліка, щоб подавати
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі, потім додаємо часник і розм'якшуємо протягом декількох хвилин на повільному вогні. Додаємо в'ялені, консервовані помідори, бульйон, цукор, приправу, потім доводимо до кипіння. Нехай кипить протягом 10 хвилин до тих пір, поки помідори не зламаються трохи.
2. Збиваємо блендером, додавши половину горщика вершкового крему. Подаємо в мисках з 1 ст. л. або близько того песто, і листям базиліка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чізкейку з малиною і імбиром.