Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
750 г картоплі (близько 3 середніх розмірів), очищений
арахісове масло
морська сіль і мелений чорний перець
ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації
Відстежує геолокації та збирає дані: у мережі розкрили нюанси програми "Резерв+"
ТЦК вже готують списки: хто з чоловіків у липні може опинитися у розшуку
Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до найвищого налаштування, в ідеалі 250 градусів. Нарізаємо кожну картоплю на шматочки шириною 1 см, потім палички завтовшки 1 см. Варимо у великій каструлі з киплячою водою протягом 3 хвилин, потім добре зливаємо.
2. Струшуємо картоплю на сковороді, поливаємо олією, гарантуючи, що кожен чіпс рівномірно покритий. Випікаємо близько 15-20 хвилин, повертаючи картоплю, принаймні, двічі, до золотисто-коричневого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неймовірною курячої запіканки.