Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
750 г картоплі (близько 3 середніх розмірів), очищений
арахісове масло
морська сіль і мелений чорний перець
Популярні новини зараз
Показати ще
Соцвиплати змусять повернути до копійки: держава погрожує судами - кого зачепить
Гороскоп на сьогодні 11 квітня: п’ятниця складних рішень і несподіваних відкриттів
Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до найвищого налаштування, в ідеалі 250 градусів. Нарізаємо кожну картоплю на шматочки шириною 1 см, потім палички завтовшки 1 см. Варимо у великій каструлі з киплячою водою протягом 3 хвилин, потім добре зливаємо.
2. Струшуємо картоплю на сковороді, поливаємо олією, гарантуючи, що кожен чіпс рівномірно покритий. Випікаємо близько 15-20 хвилин, повертаючи картоплю, принаймні, двічі, до золотисто-коричневого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неймовірною курячої запіканки.