Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 великі моркви
1 велика цибуля
4 палички селери
1 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику
2 великих картоплі, нарізані невеликими кубиками
2 ст. л. томатного пюре
2 л рослинного бульйону
400 г помідорів
400 г вершкового масла або бобів каннеллини
140 г спагетті
1/2 головки капусти
хрусткий хліб

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Приготування:

1. У кухонному комбайні змішуємо моркву, цибулю і селеру на дрібні шматочки. Нагріваємо олію в каструлі, додаємо оброблені овочі, часник і картоплю, потім варимо на високій температурі протягом 5 хвилин, поки не розм'якшаться.

2. Перемішуємо в томатному пюре. Доводимо до кипіння, потім збільшуємо вогонь і тушкуємо, накривши, 10 хвилин.

3. Додаємо квасолю і макарони, потім варимо ще 10 хвилин, додаючи капусту на останні 2 хвилини. Приправляємо за смаком і подаємо з хрустким хлібом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт варення з перцю чилі.