Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 15

Інгредієнти:

2 ст. л. рослинного масла
125 мл кленового сиропу
2 ст. л. меду
1 ч. л. екстракту ванілі
300 г вівсянки
50 г соняшнику
4 ст. л. кунжуту
50 г насіння гарбуза
100 г пластівців мигдалю
100 г сушених ягід
50 г кокосових пластівців або висушеного кокосу

Популярні новини зараз

Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників

Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

"Ощадбанк" блокує рахунки й не віддає гроші: клієнти оббивають пороги, але безрезультатно

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 150 градусів. Змішуємо масло, кленовий сироп, мед і ваніль у великій мисці. Змішуємо в усіх інших інгредієнтах, крім сухофруктів і кокосового горіха, добре перемішуємо.

2. Викладаємо гранолу на два аркуші для випічки і рівномірно розподіляємо. Випікаємо протягом 15 хвилин, потім перемішуємо в кокосі і сушених фруктах і випікаємо ще 10-15 хвилин. Видаляємо і кладемо в плоский лоток для охолодження. Подаємо з холодним молоком або йогуртом. Гранолу можна зберігати в герметичному контейнері на термін до місяця.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного мармурового торта.