Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 15
Інгредієнти:
2 ст. л. рослинного масла
125 мл кленового сиропу
2 ст. л. меду
1 ч. л. екстракту ванілі
300 г вівсянки
50 г соняшнику
4 ст. л. кунжуту
50 г насіння гарбуза
100 г пластівців мигдалю
100 г сушених ягід
50 г кокосових пластівців або висушеного кокосу
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 150 градусів. Змішуємо масло, кленовий сироп, мед і ваніль у великій мисці. Змішуємо в усіх інших інгредієнтах, крім сухофруктів і кокосового горіха, добре перемішуємо.
2. Викладаємо гранолу на два аркуші для випічки і рівномірно розподіляємо. Випікаємо протягом 15 хвилин, потім перемішуємо в кокосі і сушених фруктах і випікаємо ще 10-15 хвилин. Видаляємо і кладемо в плоский лоток для охолодження. Подаємо з холодним молоком або йогуртом. Гранолу можна зберігати в герметичному контейнері на термін до місяця.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного мармурового торта.