Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
300 г вівсяного печива
150 г вершкового масла, розплавленого
1 х 397 г згущеного молока
3 середніх яєчних жовтка
4 лайма, дрібно натерта цедра і сік
300 мл подвійних вершків
1 ст. л. цукрової пудри
додатковий лайм, щоб прикрасити
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 160 градусів.
2. Змішуємо вівсяне печиво в кухонному комбайні.
3. Змішуємо зі 150 г розплавленого олії і викладаємо на основу і з боків 22 см. форми для випічки. Випікаємо в духовці протягом 10 хвилин.
4. Поміщаємо 3 середніх яєчних жовтка у велику миску і збиваємо протягом хвилини.
5. Додаємо банку згущеного молока і збиваємо протягом 3 хвилин, потім додаємо дрібно натерту цедру і сік з 4 лаймів і знову збиваємо протягом 3 хвилин.
6. Наливаємо начинку в охолоджене основу, а потім знову ставимо в духовку на 15 хвилин. Потім охолоджуємо протягом як мінімум 3 години або протягом ночі, якщо хочете.
7. Щоб прикрасити, м'яко збиваємо разом 300 мл подвійних вершків і 1 ст. л. цукрової пудри.
8. Наносимо вершки на вершину пирога і прикрашаємо лаймом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт марокканського супу з нуту.