Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 велика кольорова капуста
500 мл молока
4 ст. л. борошна
50 г масла
100 г міцного чеддера, тертого
2-3 ст. л. панірувальних сухарів

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Приготування:

1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння, потім додаємо 1 велику кольорову капусту, розбиту на шматочки і відварюємо протягом 5 хвилин - піднімаємо шматок для тіста, його потрібно приготувати.

2. Зливаємо цвітну капусту, а потім опускаємо в духовку. Нагріваємо духовку до 220 градусів.

3. Каструлю кладемо назад на вогонь і додаємо 500 мл молока, 4 столові ложки борошна і 50 г масла.

4. Швидко збиваємо, коли масло тане, і суміш доходить до кипіння - борошно зникне, і соус почне загусати. Збиваємо протягом 2 хвилин, поки соус пузириться і стає приємним і густим.

5. Вимикаємо вогонь, перемішуємо більшу частину 100 г тертого сиру чеддер і наливаємо на цвітну капусту. Розсіюємо залишився сир і 2-3 ст. л. панірувальних сухарів при використанні.

6. Поміщаємо в духовку і запікаємо протягом 20 хвилин до утворення бульбашки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматною курочки з пармезаном.