Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
500 г середньої моркви, тонко нарізаний
2 ст. л. чистого меду
1 лимон, сік
4 ст. л. оливкової олії
1 головка цикорію, листя грубо розірвані
100 г руколи
50 г кедрових горіхів
У пенсіонерів заберуть 20% пенсії: ПФУ попередив про утримання із виплат
Мобілізація у серпні: чоловікам 50+ зробили важливе оголошення
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
Приготування:
Варимо моркву в киплячій воді протягом 2 хвилин, потім проціджують і остуджуємо. Збиваємо разом мед, лимон і масло за смаком. Щоб подавати, кладемо моркву в миску з цукром і руколою. Наливаємо заправку, добре перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-морквяного супу.