Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4 маленькі банки
Інгредієнти:
8 червоних перців, подрібнених і грубо нарізаного
10 червоних чилі, грубо нарізаного
свіжий корінь імбиру
8 зубчиків часнику
400 г помідори черрі
750 г золотого цукру
250 мл червоного винного оцту
Пенсію "уріжуть" на цілих 20%: у кого заберуть останні копійки
Непогашені борги за комуналку: 4 випадки, коли їх можуть списати
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Приготування:
1. Змішуємо перець, чилі (з насінням), імбир і часник в кухонному комбайні, потім подрібнюємо до дуже дрібно нарізаного. Додаємо в каструлю з важким дном з помідорами, цукром і оцтом, потім доводимо все до кипіння. Прибираємо накип, яка вийде на поверхню, потім доводимо до кипіння і варимо близько 50 хвилин, періодично помішуючи.
2. Як тільки варення стає липким, продовжуємо готувати протягом 10-15 хвилин, часто помішуючи, щоб він не загорівся і не горів. Трохи охолоджуємо, переносимо в стерилізовані банки, потім залиште повністю охолонути.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного фондю всього за 15 хвилин.