Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
2 ст. л. вершкового масла
2 маленьких цибулі-порею
800 г моркви
2 ч. л. чистого меду
висушені пластівці чилі (необов'язково)
1 лавровий лист
2½ л рослинного бульйону
йогурт, подавати
Перших біженців уже відправили: одна з країн розпочала масову депортацію українців
Пенсіонерам виплатять допомогу: суми різні, але солідні
Польща змінила правила в'їзду для українців
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Приготування:
1. Розтоплюємо масло у великій каструлі на середньому вогні. Додаємо цибулю в каструлю, потім готуємо протягом 3 хвилин, поки не почне пом'якшуватися. Додаємо моркву, мед, чилі (якщо використовуєте) і лавровий лист, потім варимо 2 хвилини.
2. Вливаємо бульйон, доводимо до кипіння, потім тушкуємо протягом 30 хвилин. Змішуємо суп, повертаємо в чисту каструлю, потім приправляємо за смаком. Коли будете готові подавати, доводимо до кипіння, а потім наливаємо в гуртки. Додаємо йогурт і подаємо з часниковим хлібом або беконом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чізкейку з імбиром і малиною.