Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 яєчний білок
5 ст. л. дрібно тертого пармезану
4 курячі грудки
400 г картоплі, нарізаного невеликими кубиками
140 г замороженого гороху
листя шпинату
1 ст. л. білого винного оцту
2 ч. л. оливкової олії
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Приготування:
1. Нагріваємо гриль до середньої темпераьуры і викладаємо сковорідку фольгою. Збиваємо яєчний білок на тарілці з невеликою кількістю солі і перцю. Додаємо пармезан на іншу тарілку. Занурюємо курку спочатку в яєчний білок, потім в сир. Смажимо протягом 10-12 хвилин, повертаючи один раз.
2. Між тим, кип'ятимо картоплю протягом 10 хвилин, додавши горох протягом останніх 3 хвилин, потім зливаємо. Перемішуємо овочі зі шпинатом, оцтом, олією і приправою за смаком. Поділяємо між чотирма теплими пластинами, потім подаємо з куркою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога "навпаки" з ананасами.