Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г готового листкового тіста
55 г дикого рису
2 ст. л. оливкової олії
15 г маргарину
370 г цибулі-порею
110 г грибів
200 г каштани
2 гілочки свіжого розмарину
1 ст. л. свіжого мудреця
сіль і мелений чорний перець
1-2 ст. л. соєвого соусу
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Розкачуємо тісто на злегка борошняний дошці. Проколюємо основу і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин. Випікаємо протягом 15-20 хвилин, поки тісто не буде приготовано, а потім обрізаємо надлишки.
3. Готуємо рис у киплячій воді близько 30-40 хвилин. Зливаємо воду і даємо їй охолонути.
4. Нагріваємо оливкову олію і маргарин в сковороді і акуратно обсмажуємо цибулю-порей приблизно на п'ять хвилин до м'якості.
5. Додаємо гриби і обсмажуємо ще хвилин п'ять, потім розмішуємо в каштанах, розмарин, шавлії і приготованому дикому рисі і добре приправляємо сіллю і свежесмолотым чорним перцем.
6. Додаємо соєвий соус і варимо ще дві хвилини. Поливаємо начинку і повертаємо в духовку для випікання протягом 5-10 хвилин, поки вона не прогріється.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжнього рататуя.