Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 середня цибулина, нарізана
2 палички селери, нарізані
2 ч. л. кмину
600 мл гарячого овочевого бульйону
400 г помідорів
400 г горошку
100 г замороженої квасолі
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
½ лимона
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі, потім обережно обсмажуємо цибулю і селеру протягом 10 хвилин до розм'якшення, часто помішуючи. Перемішуємо в кмин і обсмажуємо ще одну хвилину.
2. Піднімаємо вогонь, потім додаємо бульйон, помідори і нут, а також гарне подрібнення чорного перцю. Кип'ятимо протягом 8 хвилин. Додаємо квасолю і лимонний сік, варимо ще 2 хвилини. Приправляємо за смаком, потім зверху приправляємо лимонною цедрою і подрібненими травами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медовика.