Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 4 години

Порції: 4

Інгредієнти:

1 цибуля-порей, грубо нарізаний
1 морква, грубо нарізана
1 цибуля, грубо нарізаний
350 г картоплі
6 курячих стегон
500 мл курячого бульйону
4 ст. л. рослинних гранул

Популярні новини зараз

Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень

Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі

Військові квитки старого зразка: що буде, якщо не замінити

"Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні

Показати ще

Приготування:

1. Кладемо овочі і курку на повільний вогонь. Вливаємо бульйон поверх і навколо курячих стегон, потім змішуємо в гранулах соусу, щоб згустити його (соус буде густим - використовуйте менше підливи, якщо ви віддаєте перевагу свинячу каструлю).

2. Перемикаємо плиту на низький рівень і залишаємо варити не менше 4 годин або до 8 годин. Приправляємо добре і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лазаньї з кабачками у вершковому соусі.