Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 4 години
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибуля-порей, грубо нарізаний
1 морква, грубо нарізана
1 цибуля, грубо нарізаний
350 г картоплі
6 курячих стегон
500 мл курячого бульйону
4 ст. л. рослинних гранул
Популярні новини зараз
Показати ще
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Приготування:
1. Кладемо овочі і курку на повільний вогонь. Вливаємо бульйон поверх і навколо курячих стегон, потім змішуємо в гранулах соусу, щоб згустити його (соус буде густим - використовуйте менше підливи, якщо ви віддаєте перевагу свинячу каструлю).
2. Перемикаємо плиту на низький рівень і залишаємо варити не менше 4 годин або до 8 годин. Приправляємо добре і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лазаньї з кабачками у вершковому соусі.