Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 4 години
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибуля-порей, грубо нарізаний
1 морква, грубо нарізана
1 цибуля, грубо нарізаний
350 г картоплі
6 курячих стегон
500 мл курячого бульйону
4 ст. л. рослинних гранул
Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
Приготування:
1. Кладемо овочі і курку на повільний вогонь. Вливаємо бульйон поверх і навколо курячих стегон, потім змішуємо в гранулах соусу, щоб згустити його (соус буде густим - використовуйте менше підливи, якщо ви віддаєте перевагу свинячу каструлю).
2. Перемикаємо плиту на низький рівень і залишаємо варити не менше 4 годин або до 8 годин. Приправляємо добре і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лазаньї з кабачками у вершковому соусі.