Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
9 листів лазаньї
1 ст. л. соняшникової олії
1 цибулю, дрібно нарізаний
700 г кабачків (близько 6)
2 зубчики часнику
250 г рікотти
50 г чеддера
350 г томатного соусу для макаронів
ЗМІ: Виробник «Vyriy Drone» зірвав критичну поставку FPV-дронів для Сил оборони
У ПриватБанку масово скасовують кредитні ліміти - яка причина
В Україні посилять мобілізацію чоловіків віком від 50 років – названі умови
Пенсіонерам виплатять 12 500 грн: кому і що треба подати у ПФУ
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 220 ° градусів. Доводимо каструлю з водою для кипіння, потім варимо листи лазаньї протягом приблизно 5 хвилин, поки не розм'якшаться. Промиваємо в холодній воді.
2. Між тим, нагріваємо олію у великій сковороді, а потім обсмажуємо цибулю. Через 3 хвилини додаємо кабачки і часник і продовжуємо смажити, поки кабачок не пом'якшиться і не стане яскраво-зеленим. Перемішуємо в 2/3 як рікотти, так і чеддера. Нагріваємо томатний соус в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин до високої температури.
3. У великій формі для випічки викладаємо лазанью, починаючи з половини суміші кабачків, потім з макаронами, потім з томатним соусом. Повторюємо, посипаючи зверху чеддером. Випікаємо на верхній полиці близько 10 хвилин, поки макарони не стануть м'якими, а сир золотим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запечених груш з амаретто.