Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
9 листів лазаньї
1 ст. л. соняшникової олії
1 цибулю, дрібно нарізаний
700 г кабачків (близько 6)
2 зубчики часнику
250 г рікотти
50 г чеддера
350 г томатного соусу для макаронів
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 220 ° градусів. Доводимо каструлю з водою для кипіння, потім варимо листи лазаньї протягом приблизно 5 хвилин, поки не розм'якшаться. Промиваємо в холодній воді.
2. Між тим, нагріваємо олію у великій сковороді, а потім обсмажуємо цибулю. Через 3 хвилини додаємо кабачки і часник і продовжуємо смажити, поки кабачок не пом'якшиться і не стане яскраво-зеленим. Перемішуємо в 2/3 як рікотти, так і чеддера. Нагріваємо томатний соус в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин до високої температури.
3. У великій формі для випічки викладаємо лазанью, починаючи з половини суміші кабачків, потім з макаронами, потім з томатним соусом. Повторюємо, посипаючи зверху чеддером. Випікаємо на верхній полиці близько 10 хвилин, поки макарони не стануть м'якими, а сир золотим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запечених груш з амаретто.