Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 1 літр
Інгредієнти:
2,7 кг гарбуза
3 апельсина
2 лимона
500 г свіжого цукру мусковадо
600 мл сидр-оцту
З наступного року без грошей: кому можуть призупинити виплату пенсій
В Україні планують ввести ще одну пенсію
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати
Приготування:
1. Поміщаємо гарбуз в миску і посипаємо її сіллю. Залишаємо на ніч. Зливаємо будь-які соки, вимиваємо в холодній воді, потім знову виливаємо, щоб видалити зайву вологу.
2. Очищаємо і відокремлюємо фрукти. Кладемо в каструлю з важкої основою з усіма іншими інгредієнтами. Доводимо до кипіння на середньому вогні, потім зменшуємо вогонь і залишаємо кип'ятити неушкодженим, іноді помішуючи, приблизно 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього білого хліба.