Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
125 мл білого вина
450 г сиру грюйєр, тертий
450 г чеддера, тертого
50 мл кірша
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
маленький багет, розірваний на шматки, щоб подавати
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Приготування:
1. Нагріваємо вино у важкій каструлі, потім додаємо сир, жменя за раз і продовжуємо перемішувати. Коли весь сир розтане, додаємо кірш, а потім кукурудзяне борошно, помішуючи, до повної готовності.
2. Подаємо каструлю посеред столу на дерев'яній дошці з шматками багета для занурення.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього білого хліба.