Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
200 мл червоного вина (ми використовували Мерло)
3 ст. л. кукурудзяного борошна
600 мл курячого бульйону
2 ст. л. червоної смородини
200 мл соку з індички
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Приготування:
Змішуємо 3 ст. л. червоного вина з кукурудзяним борошном до однорідності, потім змішуємо все вино. Нагріваємо в сковороді, потім виливаємо червону суміш і червону смородину, помішуючи, до загусання. Накриваємо поверхню липкою плівкою, щоб зупинити формування шкіри. Залишаємо на строк до 2 днів. Щоб подавати, нагріваємо в каструлі до киепения, потім перемішуємо в індички соку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачного турецького плову.