Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
200 мл червоного вина (ми використовували Мерло)
3 ст. л. кукурудзяного борошна
600 мл курячого бульйону
2 ст. л. червоної смородини
200 мл соку з індички
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Приготування:
Змішуємо 3 ст. л. червоного вина з кукурудзяним борошном до однорідності, потім змішуємо все вино. Нагріваємо в сковороді, потім виливаємо червону суміш і червону смородину, помішуючи, до загусання. Накриваємо поверхню липкою плівкою, щоб зупинити формування шкіри. Залишаємо на строк до 2 днів. Щоб подавати, нагріваємо в каструлі до киепения, потім перемішуємо в індички соку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачного турецького плову.