Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
200 г цукру
3 апельсина
1 ч. л. апельсинової води
2 яйця плюс 6 жовтків
200 г масла
25 см готового тіста для тарта
Для начинки:
3 червоних апельсина, очищені, нарізані колами
1 ст. л. цукру
подвійний крем або заварний крем, щоб подавати
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Приготування:
1. Збиваємо цукор, апельсиновий сік і цедру, апельсинову воду, яйця і яєчні жовтки разом в мисці до однорідності.
2. Додаємо масло і готуємо на сковороді над киплячою водою. (Не дозволяйте основи чаші доторкнутися до води.)
3. Варимо 15-20 хвилин, регулярно помішуючи, поки масло не розтане, і суміш загусне.
4. Виливаємо суміш у приготовлений пиріг, накриваємо плівкою (для запобігання утворення шкіри) і відставляємо для охолодження.
5. Викладаємо скибочки апельсина на охолодженому пирозі і посипаємо цукром демерара.
6. Використовуючи пароварку, нагріваємо цукор до карамелізації.
7. Щоб подавати, нарізаємо і подаємо з подвійним кремом або заварним кремом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з кокосом і корицею.