Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 12 шт.
Інгредієнти:
110 г масла
110 г золотого цукру
2 яйця
1 ч. л. екстракту ванілі
110 г борошна
1-2 ст. л. молока
Для глазурі
125 г вершкового масла, пом'якшеного
185 г цукрової пудри
Перших біженців уже відправили: одна з країн розпочала масову депортацію українців
Шкільних іспитів не буде: що чекає на учнів і випускників
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 180 градусів. Змащуємо форму з 12 отворами для кексів. Збиваємо масло і цукор разом, поки суміш не стане легкою і пухнастою. Збиваємо яйця і ваніль в глечику, потім додаємо трохи в масляну суміш.
2. Додаємо борошно в суміш разом з невеликою кількістю молока. Поділяємо суміш між формами, заповнюючи їх не більш як наполовину.
3. Запікаємо кекси на 12-15 хвилин.
4. Щоб зробити глазур, подрібнюємо масло, поки воно не стане дуже м'яким. Збиваємо в цукровій пудрі трохи за раз, а потім додаємо молока, як вам треба. Прикрашаємо кексики глазур'ю і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рулету.