Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 16 шт
Інгредієнти:
250 г висушеного нуту
½ ч. л. соди
3 зубчики часнику
1 цибулина
1 цибуля-порей
1 паличка селери
1 маленький чилі
1 ч. л. кмину
1 ч. л. каєнського перцю
1 ч. л. приправи сумак
жменька подрібненого коріандру
жменька нарізаної петрушки
80 г борошна
100 мл рослинного масла
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Приготування:
1. Замочуємо нут в холодній воді протягом 8 годин або на ніч.
2. Зливаємо нут і збиваємо з содою в кухонному комбайні. Видаляємо 3/4 суміші і відставляємо.
3. Додаємо часник, овочі, спеції та трави на решту суміш і подрібнюємо в пасту. Перемішуємо пасту з пюре з нуту, додаємо борошно, приправляємо і добре перемішуємо.
4. Нагріваємо духовку до 110 градусів. Нагріваємо більшу, антипригарующую сковорідку на середньому вогні і додаємо трохи олії. Використовуючи руки, формуємо суміш в пиріжки (повинно бути достатньо, щоб зробити близько 16). Обсмажуємо протягом 2 хвилин з кожного боку до хрусткої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тайського каррі з креветками.