Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
9 ст. л. томатного кетчупу
3 ст. л. солодового оцту
4 ст. л. темного цукру мусковадо
2 зубчики часнику
4 курячі грудки
1 маленький цибулю, грубо нарізаний
2 червоних перцю
227 г соку ананасів у
100 г гороху з цукром
обсмажені горіхи кеш'ю, необов'язково
Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП
Без довідки не буде виплат: який документ пенсіонери мають подати до ПФУ
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Приготування:
1. У великій мікрохвильовій посуді ретельно змішуємо кетчуп, оцет, цукор і часник з куркою, цибулею і перцем. Готуємо в мікрохвильовці, на високій потужності протягом 8-10 хвилин.
2. Перемішуємо в шматочках ананаса і цукровому горошку і повертаємо в мікрохвильову піч ще 3-5 хвилин, поки курка не буде повністю приготовлена. Залишаємо на кілька хвилин, потім додаємо кешью, якщо використовуєте, і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинячих відбивних.