Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

9 ст. л. томатного кетчупу
3 ст. л. солодового оцту
4 ст. л. темного цукру мусковадо
2 зубчики часнику
4 курячі грудки
1 маленький цибулю, грубо нарізаний
2 червоних перцю
227 г соку ананасів у
100 г гороху з цукром
обсмажені горіхи кеш'ю, необов'язково

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Приготування:

1. У великій мікрохвильовій посуді ретельно змішуємо кетчуп, оцет, цукор і часник з куркою, цибулею і перцем. Готуємо в мікрохвильовці, на високій потужності протягом 8-10 хвилин.

2. Перемішуємо в шматочках ананаса і цукровому горошку і повертаємо в мікрохвильову піч ще 3-5 хвилин, поки курка не буде повністю приготовлена. Залишаємо на кілька хвилин, потім додаємо кешью, якщо використовуєте, і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинячих відбивних.