Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
800 г цукіні нарізати кільцями по 5 мм
кілька тимьяновых гілочок
кілька листя базиліка
100 мл вершків
50 мл молока
1 ч. л. борошна
75 г твердого сиру, натерти
Приготування:
ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації
Пенсіонерам докинуть 1000 грн до пенсії: кому доплачуватимуть щомісяця
Зробили ремонт у квартирі - очікуй штраф чи повістку до суду: про що мають знати українці
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Наливаємо оливкову олію у велику сковороду з кришкою. Додаємо цукіні і трави і приправляємо сіллю і перцем.
3. Накриваємо і варимо протягом 10 хвилин, помішуючи, поки цукіні трохи не пом'якшиться.
4. Переміщаємо в духовку. Збиваємо вершки, молоко і борошно разом і приправляємо сіллю. Поливаємо цією сумішшю цукіні.
5. Посипаємо все сиром. Випікаємо в духовці близько 25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного торта.