Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
800 г цукіні нарізати кільцями по 5 мм
кілька тимьяновых гілочок
кілька листя базиліка
100 мл вершків
50 мл молока
1 ч. л. борошна
75 г твердого сиру, натерти

Приготування:

Популярні новини зараз

ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації

Пенсіонерам докинуть 1000 грн до пенсії: кому доплачуватимуть щомісяця

Зробили ремонт у квартирі - очікуй штраф чи повістку до суду: про що мають знати українці

"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Наливаємо оливкову олію у велику сковороду з кришкою. Додаємо цукіні і трави і приправляємо сіллю і перцем.

3. Накриваємо і варимо протягом 10 хвилин, помішуючи, поки цукіні трохи не пом'якшиться.

4. Переміщаємо в духовку. Збиваємо вершки, молоко і борошно разом і приправляємо сіллю. Поливаємо цією сумішшю цукіні.

5. Посипаємо все сиром. Випікаємо в духовці близько 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного торта.