Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 375 г
Інгредієнти:
2 великі моркви (близько 200 г), очищені й розрізані на шматки
¼ брукви (близько 200 г)
дитяче молоко
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
"Ощадбанк" блокує рахунки й не віддає гроші: клієнти оббивають пороги, але безрезультатно
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Приготування:
1. Кладемо моркву і брукву перед киплячою водою і варимо близько 20 хвилин до готовності.
2. Збиваємо в пюре в кухонному комбайні з виплеском молока (або води з каструлі), щоб створити гладку текстуру. Вам може знадобитися кілька разів очистити бічні частини чаші, щоб отримати гладку консистенцію.
3. Подаємо одну порцію і поділяємо залишок між малими контейнерами або лотками для льоду і заморожуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт оливок у фритюрі.