Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 375 г
Інгредієнти:
2 великі моркви (близько 200 г), очищені й розрізані на шматки
¼ брукви (близько 200 г)
дитяче молоко
Гороскоп на сьогодні, 16 квітня: кому середа не пробачить необачності
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
У київському Sport Life помітили дружину російського військовополоненого, соцмережі лютують: "На нари, а не на стретчинг"
Пенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи
Приготування:
1. Кладемо моркву і брукву перед киплячою водою і варимо близько 20 хвилин до готовності.
2. Збиваємо в пюре в кухонному комбайні з виплеском молока (або води з каструлі), щоб створити гладку текстуру. Вам може знадобитися кілька разів очистити бічні частини чаші, щоб отримати гладку консистенцію.
3. Подаємо одну порцію і поділяємо залишок між малими контейнерами або лотками для льоду і заморожуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт оливок у фритюрі.