Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. рослинного бульйону
1 цибулю, нарізану
1 ч. л. свіжого імбиру
1-2 ч. л. тайській червоною пасти карі
400 г помідорів
Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто
Пенсію "уріжуть" на цілих 20%: у кого заберуть останні копійки
5 хвилин роботи – сотні гривень економії: як підготувати батареї до зими і менше платити за опалення
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
50 г кокосового крему
400 г сирих заморожених креветок
коріандр, нарізаний, для подачі (необов'язково)
Приготування:
1. Нагріваємо олію в середній каструлі. Змішуємо з цибулею і імбиром, потім варимо протягом декількох хвилин, поки не зм'якне. Перемішуємо в пасту каррі, потім варимо ще 1 хвилину. Наливаємо нарізані помідори і кокосовий крем. Доводимо до кипіння, потім залишаємо варитися 5 хвилин, додавши трохи киплячої води, якщо суміш стане занадто товстою.
2. Нахиляємо креветки, потім варимо на 5-10 хвилин більше, в залежності від того, наскільки вони великі. Подаємо поряд з простим рисом і посипаємо невеликим нарізаним коріандром, якщо хочете.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт "нутелла" торта з корицею.