Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
маленькі гірчичні кедрові горіхи або пластівці мигдалю
1 ст. л. оливкової олії
1 великий цибулю
2 палички кориці, розбиті навпіл
500 г сухого філе шиї ягняти
250 г рису басматі
1 кубик овочевого бульйону
12 готових до вживання сушених абрикосів
маленькі свіжі листя м'яти
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Приготування:
1. Всуху обсмажуємо кедрові горіхи або мигдаль у великій каструлі до злегка підсмаженого, потім переносимо на тарілку. Додаємо масло в каструлю, потім обсмажуємо цибулю і корицю. Піднімаємо вогонь, розмішуємо у баранині, обсмажуємо до тих пір, поки м'ясо не змінить колір, потім опускаємо рис і варимо протягом 1 хвилини, постійно помішуючи.
2. Вливаємо в киплячу воду об'ємом 500 мл, додаємо бульйон, додаємо абрикоси. Зменшуємо вогонь, накриваємо і тушкуємо протягом 12 хвилин, поки рис не стане м'яким, і бульйон буде поглинений.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта в мікрохвильовці.