Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 15 шматків

Інгредієнти:

100 мл рослинного масла, плюс трохи для змащування
300 мл кокосового молока
4 великих яйця
2 ч. л. екстракту ванілі
280 г світло-коричневого м'якого цукру
250 г борошна
75 г висушеного кокосу
1 ч. л. меленого імбиру
1 ч. л. меленої кориці
¼ мускатного горіха, дрібно тертого
¼ ч. л. земляний гвоздики
10 стручків кардамону
4 ст. л. імбирного сиропу
Для доливання і глазурі:
3-4 ст. л. кокосового молока
140 г цукрової тростини
імбир, дрібно нарізаний
подрібнені фісташки і кокосові пластівці (за бажанням)

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Приготування:

1. Змащуємо 20 х 30 см форму для випічки невеликою кількістю олії і викладаємо основу і бічні частини пергаментом. Нагріваємо піч до 180 градусів. Наливаємо кокосове молоко і масло в глечик. Розбиваємо яйця, додаємо ваніль і збиваємо виделкою, щоб об'єднати.

2. У великій мисці змішуємо цукор, борошно, кокосовий горіх, спеції і щіпку солі. Наливаємо вологі інгредієнти і використовуючи великий віночок змішуємо в гладке тісто. Вливаємо в форму.

3. Випікаємо на середній полиці духовки протягом 25 хвилин.

4. Щоб зробити глазур, змішуємо кокосове молоко з цукровою глазур'ю до однорідності. Поливаємо глазур поверх пирога, потім прикрашаємо подрібненим імбиром, фісташками і пластівцями кокоса, якщо використовуєте.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченого морського окуня з фенхелем.