Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 свинячі відбивні
2 ч. л. цельнозрнововй гірчиці
50 г чеддера
1 ч. л. крему або вершків
Боржники за комуналку зможуть отримати допомогу від держави: яку умову потрібно виконати
Пенсіонерів заженуть у суворі рамки: три роки і не більше
Посилення мобілізації: в ТЦК з'являться нові підрозділи для пошуку ухилянтів
Жінкам не можна виїжджати за кордон: хто з українок так просто не покине країну
Приготування:
Нагріваємо піч до 200 градусів. Поміщаємо відбивні в великий, дрібний піддон для обсмажування і випікаємо протягом 15 хвилин. Змішуємо разом з гірчицею, чеддаром і кремом або вершками. Змащуємо верхню частину відбивних. Повертаємо в духовку протягом 5 хвилин, поки сир не розтане і не пузириться. Подаємо з картоплею і зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього імбирного джему з кабачком.