Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 свинячі відбивні
2 ч. л. цельнозрнововй гірчиці
50 г чеддера
1 ч. л. крему або вершків
Гороскоп на 12 березня: чому середа може стати найгіршим днем для деяких знаків Зодіаку
Синоптики зробили прогноз на три місяця весни – буде багато сюрпризів
В Україні кардинально змінюють пенсійні правила: які періоди не зарахують до стажу з 2025 року
Українцям нарахують доплати до пенсії: список отримувачів великий
Приготування:
Нагріваємо піч до 200 градусів. Поміщаємо відбивні в великий, дрібний піддон для обсмажування і випікаємо протягом 15 хвилин. Змішуємо разом з гірчицею, чеддаром і кремом або вершками. Змащуємо верхню частину відбивних. Повертаємо в духовку протягом 5 хвилин, поки сир не розтане і не пузириться. Подаємо з картоплею і зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього імбирного джему з кабачком.