Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 свинячі відбивні
2 ч. л. цельнозрнововй гірчиці
50 г чеддера
1 ч. л. крему або вершків

Популярні новини зараз

Пахатимемо до самої старості: влада хоче відправити на роботу пенсіонерів і людей з інвалідністю

Відбір проводять жорсткий: у ТЦК розповіли, що чекає на мобілізованих

Успадкували житло — залишитесь без копійки: коли держава покарає за отриману нерухомість

Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже

Показати ще

Приготування:

Нагріваємо піч до 200 градусів. Поміщаємо відбивні в великий, дрібний піддон для обсмажування і випікаємо протягом 15 хвилин. Змішуємо разом з гірчицею, чеддаром і кремом або вершками. Змащуємо верхню частину відбивних. Повертаємо в духовку протягом 5 хвилин, поки сир не розтане і не пузириться. Подаємо з картоплею і зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього імбирного джему з кабачком.