Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 свинячі відбивні
2 ч. л. цельнозрнововй гірчиці
50 г чеддера
1 ч. л. крему або вершків
Пахатимемо до самої старості: влада хоче відправити на роботу пенсіонерів і людей з інвалідністю
Відбір проводять жорсткий: у ТЦК розповіли, що чекає на мобілізованих
Успадкували житло — залишитесь без копійки: коли держава покарає за отриману нерухомість
Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже
Приготування:
Нагріваємо піч до 200 градусів. Поміщаємо відбивні в великий, дрібний піддон для обсмажування і випікаємо протягом 15 хвилин. Змішуємо разом з гірчицею, чеддаром і кремом або вершками. Змащуємо верхню частину відбивних. Повертаємо в духовку протягом 5 хвилин, поки сир не розтане і не пузириться. Подаємо з картоплею і зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього імбирного джему з кабачком.