Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
5 ст. л. вершкового сиру
2 зубчики часнику, подрібнені
1 ст. л. нарізаної або замороженої петрушки
2 курячі грудки
6 скибочок панчетти
олію
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 190 градусів. Змішуємо вершковий сир, часник і трави з приправою. Розрізаємо розріз на боці кожної курячої грудки. Використовуючи пальці, робимо більшу кишеню і наповнюємо вершковою сумішшю всередині. Приправляємо курячі грудки, потім обертаємо 3 скибочки панчетти навколо кожного, щільно закривши кишеню.
2. Кладемо на деко, додаємо трохи олії і запікаємо протягом 18-20 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вишневого супу з мигдалем і маскарпоне.