Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
5 ст. л. вершкового сиру
2 зубчики часнику, подрібнені
1 ст. л. нарізаної або замороженої петрушки
2 курячі грудки
6 скибочок панчетти
олію
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 190 градусів. Змішуємо вершковий сир, часник і трави з приправою. Розрізаємо розріз на боці кожної курячої грудки. Використовуючи пальці, робимо більшу кишеню і наповнюємо вершковою сумішшю всередині. Приправляємо курячі грудки, потім обертаємо 3 скибочки панчетти навколо кожного, щільно закривши кишеню.
2. Кладемо на деко, додаємо трохи олії і запікаємо протягом 18-20 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вишневого супу з мигдалем і маскарпоне.