Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4-6
Інгредієнти:
100 г паніровачних сухарів
4 подрібнених ягід ялівцю
160 г маслин, фаршировані фетою
3 ст. л. борошна
1 яйце
300 мл рослинного масла
Для майонезу:
2 ч. л. сухого вермуту
100 г майонезу
1 ч. л. лимонного соку
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Приготування:
1. Подрібнюємо панірувальні сухарі з допомогою качалки або в кухонному комбайні. Накладаємо в неглибоке блюдо з ягодами, потім приправляємо і відкладаємо. Кидаємо оливки в борошно. Поміщаємо збите яйце у велику миску, додаємо оливки і переміщаємо їх навколо, щоб покрити. Повертаємо їх один за іншим в суміші хлібної крихти, потім кладемо на тарілку.
2. Нагріваємо масло на великій каструлі до 180 °, потім обсмажуємо маслини протягом 1-2 хвилин або до золотистого і шиплячих. Зливаємо на кухонну папір і залишаємо на кілька хвилин, поки вони будуть дуже гарячими.
3. Щоб приготувати майонез, змішуємо вермут з майонезом і лимонним соком. Подаємо теплими, обсмаженими у фритюрі поруч з майонезом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з козячим сиром і горіховим хлібом.