Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г приготовленої буряків
70 г фети
2 лайма
2 філе лосося
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
Приготування:
1. Нарізаємо буряк і фету на маленькі кубики і змішати сік і цедру лайма з приправою.
2. Приправляємо лосося. Нагріваємо 2 столові ложки масла в сковороді без підігріву на високій температурі. Додаємо лосося, і готуємо 3 хвилини. Перевертаємо, вимикаємо вогонь і готуємо ще 4-5 хвилин. Подаємо з буряком, сальсою і лаймом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевих котлеток.