Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г приготовленої буряків
70 г фети
2 лайма
2 філе лосося
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
Масовані атаки по одному місту: військовий розкрив небезпечну стратегію ворога
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
ПФУ спише частину коштів: у пенсіонерів заберуть 30% виплати
Приготування:
1. Нарізаємо буряк і фету на маленькі кубики і змішати сік і цедру лайма з приправою.
2. Приправляємо лосося. Нагріваємо 2 столові ложки масла в сковороді без підігріву на високій температурі. Додаємо лосося, і готуємо 3 хвилини. Перевертаємо, вимикаємо вогонь і готуємо ще 4-5 хвилин. Подаємо з буряком, сальсою і лаймом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевих котлеток.