Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
3 стиглих персика
35 г змішаних насіння
150 г сиру фета
1 х 100 г кускуса
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсії підвищать на 20%, але пощастить далеко не всім
Ухилянти матимуть лише два тижні: ТЦК попередили востаннє
Вікові обмеження: ПриватБанк обурив пенсіонерів дивними правилами
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
Приготування:
Розрізаємо персики. Кладемо в сковороду з насінням, шматочками фети і 3 ст. л. оливкової олії. Випікаємо протягом 12-15 хвилин при 200 градусах. Готуємо кускус в відповідності з інструкціями на упаковці. Насипаємо кускус з смаженої персикової сумішшю і приправляємо перед подачею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сендвіча з фрикадельками.