Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

інгредієнти:

2 маленьких морських окуня
1 цибулина фенхелю, нарізана
1 лимон, нарізаний
листя базиліка
маленькі маслини
1 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Промиваємо і висушуємо рибу. Приправляємо, потім наповнюємо порожнину деякими скибочками фенхелю, лимоном і базиліком. Додаємо оливки і будь залишився фенхель, базилік і лимон.

2. Поміщаємо морського окуня зверху. Поливаємо кожну рибу маслом і запікаємо протягом приблизно 30 хвилин або до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачної піци на сковороді.