Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
інгредієнти:
2 маленьких морських окуня
1 цибулина фенхелю, нарізана
1 лимон, нарізаний
листя базиліка
маленькі маслини
1 ст. л. оливкової олії
Ваші дані можуть стати причиною проблем із газом: як не потрапити у пастку з Нафтогазом
У київському Sport Life помітили дружину російського військовополоненого, соцмережі лютують: "На нари, а не на стретчинг"
Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми
Податки з переказу на картку: у питанні поставили крапку
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Промиваємо і висушуємо рибу. Приправляємо, потім наповнюємо порожнину деякими скибочками фенхелю, лимоном і базиліком. Додаємо оливки і будь залишився фенхель, базилік і лимон.
2. Поміщаємо морського окуня зверху. Поливаємо кожну рибу маслом і запікаємо протягом приблизно 30 хвилин або до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачної піци на сковороді.