Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

інгредієнти:

2 маленьких морських окуня
1 цибулина фенхелю, нарізана
1 лимон, нарізаний
листя базиліка
маленькі маслини
1 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз

Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Промиваємо і висушуємо рибу. Приправляємо, потім наповнюємо порожнину деякими скибочками фенхелю, лимоном і базиліком. Додаємо оливки і будь залишився фенхель, базилік і лимон.

2. Поміщаємо морського окуня зверху. Поливаємо кожну рибу маслом і запікаємо протягом приблизно 30 хвилин або до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачної піци на сковороді.