Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 6
Інгредієнти:
6 курячих ніжок
Для маринаду:
6 ст. л. томатного кетчупу
2 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. зернистої гірчиці
3 ст. л. соусу Вустерширу
2 ст. л. рідкого меду
1 зубчик часнику, подрібнити
Приготування:
Пенсію "уріжуть" на цілих 20%: у кого заберуть останні копійки
Вікові обмеження: ПриватБанк обурив пенсіонерів дивними правилами
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть
1. Використовуючи гострий ніж, робимо дрібні щілини у верхній частині курячих ніжок і розташовуємо їх в неглибокій тарілці.
2. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду разом в мисці і збиваємо до однорідності. Поливаємо маринадом курку. Залишаємо в холодильнику не менше 30 хвилин.
3. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
4. Покриваємо деко папером для випічки і кладемо на неї курячі ніжки в один шар. Поливаємо маринадом і запікаємо 35-40 хвилин, або до липкою консистенції і золотисто-коричневого кольору. Подаємо страву гарячою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кокосового суфле з лаймом.