Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для фрикадельки:
100 г фаршу
1 невелика часникова гвоздика
4 ч. л. оливкової олії
Для соусу:
½ цибулини
1 зубчик часнику
3 помідора
1 ст. л. томатного кетчупу
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки (за бажанням)
сіль і мелений чорний перець
Для подання:
1 маленький багет, порізаний навпіл
простою зелений салат
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приготування:
1. Для фрикадельки кладемо фарш і часник в миску і добре перемішуємо, щоб поєднати. Робимо маленькі фрикадельки мокрими руками.
2. Нагріваємо оливкову олію на сковороді і обсмажуємо фрикадельки протягом 5-6 хвилин, часто повертаючи. Виймаємо фрикадельки з каструлі.
3. Для соусу обсмажуємо цибулю і часник на сковороді, протягом 2-3 хвилин або до тих пір, поки вони не пом'якшаться. Перемішуємо в помідорах і кетчупі. Приправляємо сіллю і перцем. Кип'ятимо протягом 3-4 хвилин або поки помідори не стануть м'якими, а потім перемішуємо з петрушкою (якщо використовуєте).
4. Повертаємо фрикадельки в каструлю, щоб зігрітися в соусі. Накладаємо на багет і подаємо з зеленим салатом.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт фаршированих бананів.