Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 картоплю, очищений і нарізаний
25 г простого борошна
50 мл молока
сіль і мелений чорний перець
2 ст. л. оливкової олії
4 скибочки м'якого чеддера
Зима 2025−2026 в Україні: чи чекати аномального тепла, різких морозів і снігових сюрпризів - прогноз синоптиків
Куб води по 250 гривень: водопостачання суттєво дорожчає
Ухилянтів хочуть дістати через посольства: чи пошириться мобілізація за кордоном
Додаткові 940 грн до пенсії: пенсіонерам радять не баритися з заявою
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Готуємо картоплю в киплячій воді протягом 8-10 хвилин або до готовності, потім зливаємо і робимо пюре. Змішуємо в борошні і молоці і приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.
3. Нагріваємо оливкову олію в сковороді і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин з обох сторін, або до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скориночки. Поміщаємо один шматочок сиру на кожен картопляний млинець і поміщаємо в духовку, щоб приготувати протягом 2-3 хвилин або до тих пір, поки сир не розтане.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з тунцем і томатами.