Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10-30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

Для фритатты:
2 ст. л. оливкової олії
¼ цибулі, дрібно нарізаного
½ червоного перцю з банки, нарізати смужки
55 г маслин, нарізані
55 г копченого лосося, нарізаний
4 яйця
сіль і мелений чорний перець
Для соусу:
2 червоних перцю з банки
1 ст. л. маслин
2 ст. л. каперсів, осушених
3 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. білого винного оцту
½ лимона, тільки сік
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
Для подачі:
2 ст. л. грецького йогурту
2 ст. л. каперсів

Популярні новини зараз

Ще гірше, ніж "шахеди": українців попередили про нову загрозу рф

Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список"

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

В Україні готуються до обмежень газопостачання: що чекає на споживачів

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо гриль.

2. Для фритаты нагріваємо оливкову олію в жаростійкої сковороді і обсмажуємо цибулю і перець протягом 2-4 хвилин або до тих пір, поки вони не пом'якшаться. Додаємо оливки і лосось і добре перемішуємо, щоб поєднати.

3. Виливаємо яйце в каструлю і припраляем за смаком сіллю і свіжозамороженої чорним перцем. Продовжуємо готувати протягом 2-3 хвилин.

4. Для соусу покласти всі інгредієнти в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.

5. Викладаємо фріттату на сервірувальну тарілку і нарізаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиної маргарити.