Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для фритатты:
2 ст. л. оливкової олії
¼ цибулі, дрібно нарізаного
½ червоного перцю з банки, нарізати смужки
55 г маслин, нарізані
55 г копченого лосося, нарізаний
4 яйця
сіль і мелений чорний перець
Для соусу:
2 червоних перцю з банки
1 ст. л. маслин
2 ст. л. каперсів, осушених
3 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. білого винного оцту
½ лимона, тільки сік
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
Для подачі:
2 ст. л. грецького йогурту
2 ст. л. каперсів
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Приготування:
1. Розігріваємо гриль.
2. Для фритаты нагріваємо оливкову олію в жаростійкої сковороді і обсмажуємо цибулю і перець протягом 2-4 хвилин або до тих пір, поки вони не пом'якшаться. Додаємо оливки і лосось і добре перемішуємо, щоб поєднати.
3. Виливаємо яйце в каструлю і припраляем за смаком сіллю і свіжозамороженої чорним перцем. Продовжуємо готувати протягом 2-3 хвилин.
4. Для соусу покласти всі інгредієнти в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.
5. Викладаємо фріттату на сервірувальну тарілку і нарізаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиної маргарити.