Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
300 г свіжої або мороженої журавлини
сік 1 апельсина
50 г свіжого цукру
100 г мармеладу
Українців попередили про посилення мобілізації з 1 січня: ТЦК працюватимуть на 7 локаціях
Пенсії перерахують по-новому: кому додадуть майже 2 600 гривень
Нові зміни від "Київстар" та Vodafone: що готують для користувачів
Від 1200 грн і більше: хто має право на надбавку до пенсії
Приготування:
Кладемо журавлину в середню каструлю на повільному вогні з апельсиновим соком, цукром і мармеладом і перемішуємо, поки цукор і мармелад не розплавляться, і суміш почне пузиритися. Варимо протягом 3-5 хвилин, в залежності від того, чи є журавлина свіжої або замороженої, так як заморожені швидше пом'якшаться. Вони повинні бути ніжними, але при цьому зберігати свою форму. Соус буде збиратися і зберігатися в холодильнику 1 тиждень.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченого окуня у вершковому соусі.