Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
55 г цільного мигдалю, підсмаженого
1 зубчик часнику, подрібнений
2 великих аркуша свіжих листя базиліка
1 великий аркуш свіжого листя петрушки
сіль і мелений чорний перець
150 г макаронів, приготовані у відповідності з інструкціями пакету
1 свіжий базилік
Популярні новини зараз
Показати ще
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх
Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"
Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Приготування:
1. Поміщаємо мигдаль, часник, базилік і петрушку в кухонний комбайн і змішуємо в гладку пасту. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
2. Перемішуємо песто в приготованих макаронах в сервіровочної мисці і подаємо прикрашені свіжим базиліком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глинтвейна.