Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
55 г цільного мигдалю, підсмаженого
1 зубчик часнику, подрібнений
2 великих аркуша свіжих листя базиліка
1 великий аркуш свіжого листя петрушки
сіль і мелений чорний перець
150 г макаронів, приготовані у відповідності з інструкціями пакету
1 свіжий базилік
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Росіяни готують найпотужніші удари по Україні
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Приготування:
1. Поміщаємо мигдаль, часник, базилік і петрушку в кухонний комбайн і змішуємо в гладку пасту. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
2. Перемішуємо песто в приготованих макаронах в сервіровочної мисці і подаємо прикрашені свіжим базиліком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глинтвейна.