Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
55 г цільного мигдалю, підсмаженого
1 зубчик часнику, подрібнений
2 великих аркуша свіжих листя базиліка
1 великий аркуш свіжого листя петрушки
сіль і мелений чорний перець
150 г макаронів, приготовані у відповідності з інструкціями пакету
1 свіжий базилік
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Депутат запропонувала показово розстрілювати ухилянтів
Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення
"Наступ по всьому фронту": Росія готується до масштабної атаки – експерт назвав міста, які опиняться під ударом
Приготування:
1. Поміщаємо мигдаль, часник, базилік і петрушку в кухонний комбайн і змішуємо в гладку пасту. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
2. Перемішуємо песто в приготованих макаронах в сервіровочної мисці і подаємо прикрашені свіжим базиліком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глинтвейна.