Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1
Інгредієнти:
Для заправки:
½ рожевого грейпфрута
½ лайма, тільки сік
1/2 ч. л. цукру
сіль за смаком
2 ст. л. томатних пасатів
2 ст. л. оливкової олії
Для салату:
жменю салату айсберг, дрібно подрібнений
"Навіть не дивіться": у ТЦК застерегли українців від роликів з бусифікацією
У Міненерго вирішили долю тарифів: скільки платитимемо за світло, тепло та гарячу воду
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
2 ст. л. приготованого цибулі
55 г приготованого лосося, пластівчастий
1 ст. л. свіжого листя червеля
½ лимона, тільки сік
Приготування:
1. Для соусу вичавлюємо одну столову ложку соку грейпфрута у миску. Додаємо залишилися інгредієнти для збагачення і добре перемішуємо.
2. Для салату додаємо шматочки грейпфрута, салат-латук і нут до пов'язки і добре перемішуємо.
3. Накладаємо салат на сервірувальну тарілку і посипаємо лосось. Перемішуємо червель з соусом і ложкою викладаємо навколо краю тарілки. Видавлюємо лимонний сік, щоб подавати.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиною маргарити.