Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: не потрібно

Порції: 1

Інгредієнти:

Для заправки:
½ рожевого грейпфрута
½ лайма, тільки сік
1/2 ч. л. цукру
сіль за смаком
2 ст. л. томатних пасатів
2 ст. л. оливкової олії
Для салату:
жменю салату айсберг, дрібно подрібнений

Популярні новини зараз

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Підхід до мобілізації змінився: як вичисляють ухилянтів

Чоловіків за кордоном прирівнюють до ухилянтів: у "Резерв+" з'являється повідомлення про розшук

Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми

Показати ще

2 ст. л. приготованого цибулі
55 г приготованого лосося, пластівчастий
1 ст. л. свіжого листя червеля
½ лимона, тільки сік

Приготування:

1. Для соусу вичавлюємо одну столову ложку соку грейпфрута у миску. Додаємо залишилися інгредієнти для збагачення і добре перемішуємо.

2. Для салату додаємо шматочки грейпфрута, салат-латук і нут до пов'язки і добре перемішуємо.

3. Накладаємо салат на сервірувальну тарілку і посипаємо лосось. Перемішуємо червель з соусом і ложкою викладаємо навколо краю тарілки. Видавлюємо лимонний сік, щоб подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиною маргарити.