Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1
Інгредієнти:
Для заправки:
½ рожевого грейпфрута
½ лайма, тільки сік
1/2 ч. л. цукру
сіль за смаком
2 ст. л. томатних пасатів
2 ст. л. оливкової олії
Для салату:
жменю салату айсберг, дрібно подрібнений
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
2 ст. л. приготованого цибулі
55 г приготованого лосося, пластівчастий
1 ст. л. свіжого листя червеля
½ лимона, тільки сік
Приготування:
1. Для соусу вичавлюємо одну столову ложку соку грейпфрута у миску. Додаємо залишилися інгредієнти для збагачення і добре перемішуємо.
2. Для салату додаємо шматочки грейпфрута, салат-латук і нут до пов'язки і добре перемішуємо.
3. Накладаємо салат на сервірувальну тарілку і посипаємо лосось. Перемішуємо червель з соусом і ложкою викладаємо навколо краю тарілки. Видавлюємо лимонний сік, щоб подавати.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиною маргарити.